Buitenlandse reis leerlingen V5 en H4 - april/ mei 2022

Written by  maandag, 28 maart 2022 10:07
Featured

Hieronder wat informatie over een geslaagde groepsreis in het kader van Buitenlandse reizen voor scholieren uit Nederland. Het betrof een groep van 40 personen die allemaal een slaapplaats vonden in onze kampeerhuisjes en op de zolder van de Jeugdherberg / Hostel "Blue House Croatia".

Middelbare school Het Pantarijn uit Wageningen

Binnenkort gaan we weer op reis. Van 16 april tot en met 22 april verwachten we een groep van 40 leerlingen op onze projectlocatie "In the Middle of Nowhere". In dit artikel wat praktische informatie voor degenen die ook overwegen om ons te komen bezoeken. Deze keer een buitenlandse reis, georganiseerd door het RSG Pantarijn, een middelbare school uit Wageningen. Laat via de contactpagina weten als jouw school ook interesse heeft in een soortgelijk avontuur en een geheel georgsaniseerde buitenlandse reis voor jullie leerlingen. 

Excursies binnen Kroatië

We krijgen de complete projectlocatie in gebruik van "Projekt Duga". Zie Google Maps voor meer info: https://goo.gl/maps/rXkN1HoqbiYJCAPU9 - Verder gebruiken we vier dagen voor vier binnenlandse excursies. Bekijk deze padlet voor wat informatie:

 

Gemaakt met Padlet
Rate this item
(0 votes)

Media

Playlist Seizoen 11
Read 196 times Last modified on zaterdag, 18 juni 2022 23:40
Published in Frontpage Content
Login to post comments