zondag, 31 juli 2011 08:40

Gezinscamping DUGA Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Beste mensen,

Deze mail geldt als aanvulling op de vorige mail waarin ik probeerde uit te leggen dat de investering in een commerciele camping te groot is voor ons om het plan van "DE CAMPING" door te zetten. Maar: we hebben ook een mogelijkheid een gezinscamping te openen. Maximaal toegestane campingplaatsen is dan 7 en er lijken minder bouwvergunningen en projectanten nodig te zijn om dit mogelijk te maken. Ondertussen worden we herhaaldelijk gebeld door mensen uit Nederland die onderweg zijn naar Kroatie en die willen kamperen bij ons. Dit, opgeteld bij het succes van de zomer, houdt ons gemotiveerd om het idee van de camping in ieder geval op kleinere schaal door te zetten. Conclusie en gebed:
- Deze en volgende week ben ik bezig met het opstellen van een aanvraag tot het openen van een gezinscamping. Dat vraagt aardig wat tijd en geduld om de nodige papieren te verzamelen.
- We hebben een overzicht van voorwaarden waar ons terrein aan moet voldoen om een gezinscamping te mogen starten. Dat betekent een investering in tijd en geld. Voorbeelden: electriciteitsnet moet verder worden aangelegd, we moeten hekwerk maken rond ons terrein, warmwaterleidingen moeten worden aangelegd, we moeten enkele nieuwe terrassen uithakken in de buurt van het huisen we moeten een paar vrachtwagens grind bestellen. Ik ben een compleet plan aan het schrijven en dit plan is te vinden onder "downloads".
 

Tot zover. Mijn excuses voor de onvolledige mail van vorige week en mocht een en ander niet helemaal duidelijk zijn, stuur dan de vragen even naar mij toe. Bellen kan ook: 00385 47 8923529 / Mob. 00385 95 504 2222 (voor sms); Goedkoop bellen kan via www.nonoh.net

Hartelijke groeten!
Meindert
Read 19490 times Last modified on vrijdag, 01 maart 2013 00:45
Login to post comments