zaterdag, 03 juli 2010 12:46

Schrijvers gezocht voor deze website Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Beste mensen,

Hierbij een oproep aan alle geinteresseerden in een goede en volledige website voor Projekt DUGA. Ik ben op zoek naar 'schrijvers', oftewel: mensen die het recht willen krijgen om direct vanaf de nieuwe webpagina (kruispunten.net) artikelen te plaatsen, aanvullingen te doen en aanpassingen te maken. Het betreft een simpel systeem waar geen extra kennis van computers, internet of software voor nodig is.....

Beste mensen,

Hierbij een oproep aan alle geinteresseerden in een goede en volledige website voor Projekt DUGA. Ik ben op zoek naar 'schrijvers', oftewel: mensen die het recht willen krijgen om direct vanaf de nieuwe webpagina (kruispunten.net) artikelen te plaatsen, aanvullingen te doen en aanpassingen te maken. Het betreft een simpel systeem waar geen extra kennis van computers, internet of software voor nodig is.Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om informatie op internet te plaatsen over Projekt DUGA en over al hetgeen hier gebeurd is.

Als je interesse hebt, kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kun je jezelf registreren via kruispunten.net (linksboven klikken op 'Registreer'); Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met verdere uitleg.
Hartelijke groeten,
Meindert A. Jorna
dewebmeester.nl

add

Read 23082 times Last modified on vrijdag, 01 maart 2013 00:45
Login to post comments