dinsdag, 01 december 2009 00:00

Twee zondagen eind 2009 Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Beste mensen,

Het korte nieuws uit Kroatie:
Vorige week zondag:
Aanwezigen: Emira, Irnad, Elvira, Edisa, Ismet, Salih, Meindert en Samira en kinderen
Spraken over vergeving: Indien wij anderen niet vergeven, vergeeft onze Vader ons ook niet (Matt 6); Moeilijk onderwerp; viel wel goed. Vraag was: waarom? Antwoord was uiteindelijk: omdat God ons in Christus vergeving biedt, daarvoor duur betaald heeft en wij vanuit respect en waardering hiervoor anderen moeten kunnen vergeven.
We waren met elkaar bijna op weg naar de baptistengemeente, toen er een raam uit een blokhut waaide en precies op mijn hand terecht kwam. Vreselijke wond die na een week wonderlijk genezen is.

Afgelopen week.
Aanwezigen: Nisveta, Salih en Ismet. Hard gewerkt. Tweede zwembad geplaatst (5,5 meter; 1.20 diep); gewerkt aan de blokhutten en cafe "Bethlehem" (in voormalige stal). Was mooi weer de hele week en was gezellig.

Deze zondag.
Aanwezigen:
Edis, Nermin, Salih, Ismet en Nisveta (en wij)
Onderwerp: genezing. God kan genezen maar wil Hij dat ook; Waarom wel/ niet? Over Jezus: apart figuur; Komt in een tijd waarin mensen geloven dat gezondheid in direct verband staat met leven in of zonder zonde. Maar Jezus geneest, zonder te vragen. Oftewel: Hij toonde Zijn wil en opdracht: redden wat er te redden is. Lukas 11:14 - Hij had de Macht. Was een goede sfeer; hebben samen gebeden.

Op dit moment staan we op het punt samen naar Karlovac te gaan naar de gemeente;

Hartelijke groeten van ons allemaal en bidt voor ons;
Meindert
Read 20831 times Last modified on vrijdag, 01 maart 2013 00:45
Login to post comments