vrijdag, 07 mei 2010 15:52

Motiveren van de jongeren van de Kordun Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Beste mensen,

Alweer een kleine maand in Kroatie met veel mooi weer. Heerlijk werken. Eerste twee weken veel opknapwerk maar nu weer rustig bezig met het afbouwen van de camping. Nisveta, Salih, Edis, Eldin en Ismet zijn veel aanwezig geweest en probeer hen te motiveren om zelf ook visie te hebben voor de camping. Want daar begon het mee: het idee was en is om de jongeren te motiveren tot.......?? Ja tot wat? Als eerste: tot iets. Want daar ontbreekt het echt in overgrote mate aan bij de jongelui van de Kordun: motivatie voor hun eigen leven, voor verantwoordelijkheid, voor een toekomst.
Deze week merken we bij hen allevijf dat ze het echt moeilijk vinden om te bepalen waar ze zich aan zullen geven. Zwart werken in de bouw en niet weten wat je eraan overhoudt of helpen bij het afbouwen van de camping en niet weten wat je er aan overhoudt?

Zondags hebben we nog steeds onze kleine samenkomsten bij ons thuis en mijn enige echte hoop is dat de jongeren van de Kordun rust in God vinden en een doel om voor te leven. Daarvoor is jullie gebed heel erg nodig:
1) voor een doel voor de jongeren waar we mee in contact zijn;
2) dat zij ook zelf actief hiernaar zullen gaan zoeken;
3) voor onze samenkomsten
4) dat we elke week weer mogelijkheden vinden om met jongeren in contact te komen en te blijven.

Hartelijke groeten vanuit Kroatie,
Fam. Jorna

Read 20932 times Last modified on vrijdag, 01 maart 2013 00:45
More in this category: « Emailnieuws uit Kroati
Login to post comments