Update Kroatie - Missietrip 2019

Printen
  Als je deze email niet goed kan lezen:, view it online  
--
--
  cafe bethlehem quiz ontmoeting  
     
 

Missietrip Kroatië 2019

Na een geslaagde Missietrip Kroatie in 2018, wil dezelfde groep jongeren nu weer samen op reis naar Kroatië. Na enkele vergaderingen hebben we nu een leuke groep tieners en enkele ouders en hebben we besloten om 20 juli aanstaande samen te vertrekken voor een nieuw avontuur. Inclusief wijzelf als gezin, bestaat de groep uit 19 deelnemers die gedurende twee weken met elkaar wil optrekken om Kroatie en Bosnie te leren kennen, gezinnen en ouderen te bezoeken, samen avonturen te beleven en samen te groeien in een doelgericht leven. Het uitgangspunt is dat ieder leven een Missie kent, iedere leeftijd, elk jaar, elke maand, week en elke dag. Samen willen we proberen iets van die Missie te ontdekken en daar handen en voeten aan te geven. 
---
missietrip kroatie 2018 gehaktballen

Vervanging dak van Café Bethlehem

Waar zouden we zijn zonder Café Bethlehem! Deze omgebouwde stal is dé ontmoetingsplek van ons project. Daar vind alle overleg, gezelligheid en ontmoeting plaats. Nu moet het dak vervangen worden. Dakpannen zijn poreus, latten krom en gaar en dak lekt bij elke bui. We willen als groep als onderdeel van de MIssietrip Kroatie 2019 dit dak gaan vervangen. Daartoe zoeken we sponsors en dat doen we via https://supp.to/projekt-duga

 

Benodigd budget: 2000 euro en op moment van schrijven hebben we daarvan al 430 euro ontvangen. Helpen jullie ook mee om de vervanging van dit dak mogelijk te maken? Volg https://supp.to/projekt-duga
---
emma miki

Ander nieuws

- Oma Kika is 95 jaar geworden en krijgt nu aan het einde van haar leven toch nog een kleine uitkering. Een troostprijs.

- Mijn schoonvader Husein is geopereerd aan zijn ogen. Dat is een zorg. Hij kan niet autorijden en wij weten niet hoelang dit gaat duren en of zijn ogen nu beter gaan worden.

- We verwachten als gezin tot eind augustus in Kroatie te zijn op de project locatie - we zien uit naar jullie bezoek.

- Samira vliegt 11 juli - wij rijden met de jongeren op 20 juli.

- Ik (Meindert) ga na de zomer verder als docent Informatica aan de middelbare school maar dan alleen op de school in Wageningen (het Pantarijn) en dat voor 4 dagen in de week. 

- Samira blijft werkzaam bij Asito maar denkt wel eens over andere mogelijkheden omdat het schoonmaakwerk fysiek te zwaar is om dit jaren achter elkaar te blijven doen. 

 

Contact

Via info@projektduga.nl kunnen jullie ons bereiken. Ook via 0641286716 wat ook het nummer is dat ik voor WhatsApp gebruik. 

 

Alle bijdragen kunnen worden overgemaakt naar rekening: 

NL24 INGB 0004 7230 03 tnv "Stg Jonah inz outreach Krajina" te Ede. In verband met de ANBI status van de Stg. Jonah is het van belang dat u bij elke donatie duidelijk aangeeft waar het geld voor bedoeld is. U kunt er vervolgens op rekenen dat uw bijdrage in het juiste potje belandt. 
--
--
  ls je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen:, unsubscribe  
Powered by AcyMailing
FaLang translation system by Faboba